Дали можам да нарачам производи од различни продавници?

На Има Попуст можете да нарачате производи од повеќе продавници истовремено.

Колку време се чека за испорака?

Во зависност од производот секоја продавница дефинира свои начини на испорака и колку време е потребно за да се припреми тој производ за испорака . Најчесто испораката би требало да е од 1-3 работни дена.

Дали можам производот да го добијам истиот ден?

Постои можност сами да ја подигнете нарачката од продавницата, а можно е и локалната достава експресно да ја изврши нарачката дури и за 1 час.

Дали можам производот да го пратам на друга адреса како подарок?

Секако дека може, само треба да се овозможи опцијата во делот Детали за Клиентот имате опција (Сакате нарачката да ја пратите на друга адреса?) и (забешка за нарачката) на кој начин сакате да ја пратите нарачката дали како подарок за роденден, специјален празник со картичка итн.

На кој начин се врши плаќањето?

Плаќањето во овој момент е достапно при достава. Плаќате на доставувачот онолку колку пишува во делот завршена нарачка вкупно.

Дали има некои дополнителни трошоци при плаќањето на доставувачот?

Кога ке пристигне нарачката на вашата домашна адреса треба да спремите точно пари колку чини производот и испораката (сето тоа вкупно го имате кога го нарачувате производот и таму е пресметано) значи не постојат дополнителни трошоци за кои не сте добиле информација.

Дали добивам фискална сметка и гаранција за производот?

Фискална сметка или фактура ќе ви биде испратена заедно со купените производи. Доколку производот има гаранција истата ќе ви биде доставена.

Доколку имате потреба од рефундирање ве молиме пополнете ја формата:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

продукти