• Iskra Плинска скара

  Продава: KRUSEL

  Плинска скара со отстранлива емајлирана плотна, со рачки. Лесно пренослива со регулатор на притисокот за плин. Дијаметарот на површина за печење е 44 cm плус втора површина за подготовка за печење. Оваа плинска скара ќе биде составен дел од вашата градина и секогаш брзо и лесно ќе можете да си подготвите скара.

  2,999.00 ден3,899.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra Плинска скара

  2,999.00 ден3,899.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКИ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ТРИМЕР Iskra IX-MT36A

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина во празно: 7500 вртежи во минута
  • Време на траење: 30-35 мин

  • Додатоци:
  • Продолжеток глава со конец
  – Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
  • Продолжеток глава со метално сечило
  – Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
  • Продолжеток – пила за гранки
  – Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 “)
  – Чекор наланец: 9.525 mm (3/8 “)
  – Должина на мечот: 203 мм (8 “)
  • Продолжеток – ножица за жива ограда
  – Должина на сечење: 400 мм

  • 24 месеци гаранција

  14,999.00 ден16,999.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 7500 вртежи во минута
  • Продолжена навојна глава
  – Макс. дијаметар на навој: Ø 1,6 мм
  – Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
  • Продолжено со метално сечило
  – Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
  • Рачка од гума
  • Време на траење: 30-35 мин
  • Димензии на пакувањето (во мм): 1020 (L) x 345 (W) x 205 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  11,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР

  11,999.00 ден12,999.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКА КОСИЛКА Iskra IX-LM36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 3700 вртежи во минута
  • Максимална ширина на сечењето: 370 mm
  • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm
  • 5 позиции за прилагодување на висината (централно)
  • Волумен на корпа за трева: 35L
  • Време на траење: 35-40 мин
  • Димензии на пакувањето (во мм): 750 (L) x 450 (W) x 400 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  11,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКА КОСИЛКА Iskra IX-LM36

  11,999.00 ден12,999.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ Iskra IX-EC36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА

  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута
  • Должина на мечот: 406 mm (16 ”)
  • Брзина на ланец: 21m / s
  • Чекор на ланец: 9.525 mm (3/8)
  • Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 ”)
  • Капацитет на резервоарот за масло: 75 ml
  • Двојно безбедносно сопирање
  • Автоматско подмачкување на ланецот
  • Време на траење: 30-35 мин

  • 24 месеци гаранција

  9,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ Iskra IX-EC36

  9,999.00 ден12,999.00 ден
 • Li-ON батерија Iskra SF8M12508

  Продава: KRUSEL

  • Напон: 36V
  • Капацитет: 4,0 Ах
  • Трифазен приказ на статусот на полнење
  • Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра X-Cross
  • Време на полнење: 2,5 ч
  • Полначот е исто така достапен одделно
  • Оваа батерија е компатибилна со полначот:
  Искра X-Cross Garden 36V SF8M203-01

  • Димензии на пакувањето (во мм): 95 (L) x 85 (W) x 150 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 12 месеци гаранција

  6,999.00 ден7,500.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Li-ON батерија Iskra SF8M12508

  6,999.00 ден7,500.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР ЗА ЖИВА OГРАДА Iskra IX-HT36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 3300 вртежи во минута
  • Должина на сечење: 508 мм
  • Дијаметар за сечење: Ø 16 mm
  • Рачка од гума
  • Време на траење: 20-30 мин

  • Димензии на пакувањето (во мм): 1100 (L) x 255 (W) x 205 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  6,999.00 ден8,499.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР Iskra IX-GT36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 7500 вртежи во минута
  • Макс. дијаметар на навој: Ø 1,6 мм
  • Дијаметар на косење: Ø 300 mm
  • Рачка од гума
  • Време на траење: 30-35 мин
  • Димензии на пакетот (во мм): 900 (L) x 205 (W) x 150 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  5,490.00 ден8,490.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР Iskra IX-GT36

  5,490.00 ден8,490.00 ден
 • АКУМУЛАТОРСКА ДУВАЛКА ЗА ЛИСЈА ISKRA Iskra IX-LB36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 14,000 вртежи во минута
  • Проток на воздух: 280 m3 / h
  • Брзина на дување: 234 км на час
  • Рачка од гума
  • Време на траење: 25-30 мин

  • Димензии на пакетот (во мм): 325 (L) x 188 (W) x 302 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг
  • 24 месеци гаранција

  3,999.00 ден4,999.00 ден
 • Брз полнач за LI-ON батерија Iskra SF8M203-01

  Продава: KRUSEL

  • Напон: 100-240V ~ 50 / 60Hz
  • Индикатор за полнење
  • Време на полнење: 2,5 ч
  • Литиум-јонските батерии се достапни одделно
  • Овој полнач е компатибилен со батеријата:
  Искра X-Cross Garden 36V SF8M12508

  • Димензии на пакетот (во мм): 145 (L) x 90 (W) x 205 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 12 месеци гаранција

  1,999.00 ден2,400.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Брз полнач за LI-ON батерија Iskra SF8M203-01

  1,999.00 ден2,400.00 ден
 • HB BODY DEFEND AIR

  Продава: Има Попуст

  СОДРЖИ 70% ИСОПРОПИЛ АЛКОХОЛ
  ГИ ЧИСТИ И ДЕЗИНФИЦИРА ПОВРШИНИТЕ
  СЕ КОРИСТИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА ВО АВТОМОБИЛ: РАЧКИ, ВОЛАН, МЕНУВАЧ, КОЖА И ТЕКСТИЛ
  СЕ КОРИСТИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, КАНЦЕЛАРИСКА ОПРЕМА, АЛАТ, МЕБЕЛ, КОЛИЧКИ ВО МАРКЕТ И ДРУГ).
  СО ОСВЕЖИТЕЛНА ОВОШНА АРОМА

  250.00 ден270.00 ден
  Продава: Има Попуст

  HB BODY DEFEND AIR

  250.00 ден270.00 ден
 • VMD 100 Температурен спреј

  Продава: Има Попуст

  VMD 100 Температурен спреј отпорен на температура до 600C
  Боја со висок квалитет и висок капацитет за покривање заснована на модифицирани силиконски смоли. Отпорна на температура до 600 ° c. Совршен за завршување и / или обновување на сите површини подложени на високи температури кои не се изложени на директен контакт со пламенот, како што се печки, камини, котли, печки, канали на оџаци, скари, колектори, издувни гасови, клешти на сопирачки итн.
  Производот се суши во воздухот но за правилно вкрстено поврзување, потребно е да се загрее површината на 100 ° c 10 минути.

  250.00 ден270.00 ден
  Продава: Има Попуст

  VMD 100 Температурен спреј

  250.00 ден270.00 ден

продукти