Греалки

 • Iskra FH 08 Kалорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции со моќност од 1000 W и моќност од 2000 W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,499.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra FH 08 Kалорифер

  999.00 ден1,499.00 ден
 • Iskra IFH 06P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции со моќност од 1000 W и моќност од 2000 W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,490.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 06P Калорифер

  999.00 ден1,490.00 ден
 • Iskra IFH 105P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топлиот и жешкиот воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. На калорифер има удобна рачка за носење која овозможува лесен транспорт на грејачот од просторијата до просторот каде што е потребен. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  1,399.00 ден1,799.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 105P Калорифер

  1,399.00 ден1,799.00 ден
 • Iskra IFH 03P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладен, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување.
  Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,399.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 03P Калорифер

  999.00 ден1,399.00 ден
 • Iskra IFH01AKTP Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладен, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,399.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH01AKTP Калорифер

  999.00 ден1,399.00 ден
 • Iskra IHH-09P Халогена греалка

  Продава: KRUSEL

  Халогена греалката работи со моќност од 1600 W и нуди можност за греење помеѓу четири грејни сили. Се состои од четири моќни греачи и нуди широк спектар на флуктуации. Се карактеризира со повторувачка функција на осцилација и куќиште отпорно на топлина. Исто така обезбедува посебна заштита од преоптоварување.

  1,999.00 ден2,499.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IHH-09P Халогена греалка

  1,999.00 ден2,499.00 ден
 • Iskra IDL08P Turbo & Timer Конвекторска греалка

  Продава: KRUSEL

  Turbo & Timer Конвекторска греалка со автоматско зачувување на топлина , термичка заштита – термостат, рачки за носење, часовник

  2,395.00 ден2,795.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IDL08P Turbo & Timer Конвекторска греалка

  2,395.00 ден2,795.00 ден
 • Iskra IPN 2500P 2,5kW Електрична панелка

  Продава: KRUSEL

  Електрична панелка со можност за монтажа на ѕид, термичка заштита – термостат, индикатор за статус

  3,999.00 ден4,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IPN 2500P 2,5kW Електрична панелка

  3,999.00 ден4,999.00 ден
 • Iskra IPTC-2021LP Ѕидна греалка

  Продава: KRUSEL

  Одлична ѕидна греалка, регулација со далечинско. лесна за монтирање и оддржување, со модерен дизајн, и бела боја, која се вклопува во секој ентериер.

  3,490.00 ден3,990.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IPTC-2021LP Ѕидна греалка

  3,490.00 ден3,990.00 ден

продукти