• Cool Squares

  Продава: Decal

  Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

  Коцка : 6,5 x 6,5cm
  Правоаголник: 4,5 x 6,5cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Cool Squares

  300.00 ден400.00 ден
 • Happy

  Продава: Decal

  Разиграј го твојот лаптоп со овоа супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

  Today : 6,2 x 6,6cm
  Relax : 4,6 x 6,6cm
  Vibes : 6,3 x 5,7cm
  Sloth : 5,3 x 8,4 cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Happy

  300.00 ден400.00 ден
 • Magic

  Продава: Decal

  Избери пакување од 4 стикери со димензии 5.5x7cm за магичен и уникатен изглед на твојот лаптоп.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Magic

  300.00 ден400.00 ден
 • Cristal

  Продава: Decal

  Нарачај пакување од 4 стикери со димензии 5.5x7cm и дај му кул и свеж изглед на твојот лаптоп.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Cristal

  300.00 ден400.00 ден
 • Light in the desert

  Продава: Decal

  Пакување од 2 стикери ламби со димензии 12×9.30cm и кактуси со димензии 13x5cm. Дај му свеж и оригинален изглед на твојот лаптоп.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Light in the desert

  300.00 ден400.00 ден
 • Travel Plan

  Продава: Decal

  Оригинален стикер со димензии 12×15.5cm што ќе го направи твојот лаптоп уникатен и оригинален.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Travel Plan

  300.00 ден400.00 ден
 • Planets line

  Продава: Decal

  Донеси го магичниот универзум на твојот лаптоп со кул стикер со димензии 4.5x15cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Planets line

  300.00 ден400.00 ден
 • Humans

  Продава: Decal

  Разигран изглед на лаптопот со овој триделен сет од стикери. Маче 5x7cm, човечиња 7×9цм.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Humans

  300.00 ден400.00 ден
 • Dreams

  Продава: Decal

  Имај ја вистинската мотивациона порака пред очи со овој стикер со димензии 11x14cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Dreams

  300.00 ден400.00 ден
 • Talk less do more

  Продава: Decal

  Разубави си го лаптопот со овој уникатен стикер со димензии 10x15cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Talk less do more

  300.00 ден400.00 ден
 • Coffee Time

  Продава: Decal

  Секогаш е добро време за кафе, а овој стикер е токму за тебе. Димензии на стикерот 13x14cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Coffee Time

  300.00 ден400.00 ден

продукти