Pilsan

 • Тепих со животни

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Колку пораснало вашето дете можете сега да го измерите на еден поинаков начин.Тепихот со животните е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 100cm x 150cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тепих со животни

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Тепих Лавиринт

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Помогнете му на авиончето да го пронајде патот до пистата. Лавиринт тепих е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 100cm x 150cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тепих Лавиринт

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Шаховски тепих

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Шаховскиот тепих е безбедно и меко игралиште за забава на децата. Произведен е од водоотпорен , антибактериски и неканцероген материјал кој не е штетен за здравјето на децата. Димензија 130cm x 190cm во должина.

  2,599.00 ден3,599.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Шаховски тепих

  2,599.00 ден3,599.00 ден
 • Клацкалка Среќен Коњ

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка коњ за повеќечасовна забава! Се одликува со грива и опашка, голема подлога што се отстранува и може да се заклучи на свое место , големо седло со врвови и рачки од двете страни на вратот на коњот. Исто така, има тркала под нозете на коњот за кога ќе се отстрани основата.

  Карактеристики:

  – Висина: 94 см Ширина: 39 см – Должина: 79 см
  – Тежина: 5 кг
  – Материјал: пластика
  – Погоден за возраста: 3+

  3,699.00 ден4,799.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка Среќен Коњ

  3,699.00 ден4,799.00 ден
 • Санка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Санката е изработена од високо квалитетна пластика, материјалот е издржлив и лесен за чистење од нечистотија по играње на отворено. Удобна форма на седиште за удобно возење и без напрегање на грбот.

  – Пластична санка за деца од 3 години.

  – Максимална издржливост до 50 кг.

  – лесна за чистење

  – Димензии: 43x82x27 см.

  1,699.00 ден2,299.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Санка

  1,699.00 ден2,299.00 ден
 • Тркачка Санка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Зимската забава може да започне. Голема детска санка за снег со волан за контрола на скиите. Сопирачката за паркирање се наоѓа на средината што ја прави многу погодна за користење кога треба. На дното, санката е опремена со професионални скии кои го прават возењето на снегот побезбедно.

  – Димензии: 100 × 57 36 см
  – Ремен со пластична рачка

  2,999.00 ден3,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тркачка Санка

  2,999.00 ден3,999.00 ден
 • Скутер за снег

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Скутерот за снег со волан за управување и сопирачки е одличен избор за сите љубители на снегот. Детето може да вози самостојно, контролирајќи го скутерот со помош на воланот и сопирачката.Скутерот за снег има стилски изглед и ергономски дизајн и е погоден ислучиво за снежно време. Изработено од еколошки материјал, не предизвикува алергии, нема мирис и е потполно безбедно за здравјето на вашето дете.

  Карактеристики

  – Макс. тежина до 100 кг.

  – над 6 години.

  – волан и рачна сопирачка

  – јаже за влечење

  8,499.00 ден9,899.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Скутер за снег

  8,499.00 ден9,899.00 ден
 • Клацкалка Коњче

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка Коњче

  – 3 – 5 Возрасна група
  – 25 кг Капацитет на носивост
  – Демонтажна основа
  – Безбедност и обезбедени од соборување
  – Музичка кутија со звук од коњ
  – Може да се користи како возење на возило

  1,799.00 ден2,399.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Клацкалка Коњче

  1,799.00 ден2,399.00 ден
 • Паметна Лулашка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Паметна Лулашка

  – над 12 месеци
  – Безбедносна брава и заштита на замав
  – Јаже тестирано според стандардите
  – Сигурносен систем за заклучување
  – Носивост 30 кг
  – Димензии на производот: 37,5x52x41cm

  1,399.00 ден1,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Паметна Лулашка

  1,399.00 ден1,999.00 ден
 • Табла за цртање и учење

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Табла за итеракција на вашето дете. Големиот простор ја прави погодна за цртање, учење и презентирање.

  – Изработена од високо квалитетна силна пластика
  – Лесно и брзо монтирање
  – Препорачана возраст: 3+
  – едукативна играчка за вашето дете
  – Голем простор за цртање
  – Лесен за транспорт благодарение на преклопувањето
  – Магнетни букви, броеви и математички симболи, пенкало и гума за бришење
  – Димензии: 107 X 47 X 56 цм

  2,499.00 ден3,499.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Табла за цртање и учење

  2,499.00 ден3,499.00 ден
 • Катна Гаража

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Паркирајте ги вашите автомобили во оваа прекрасна катна гаража на четири ката! Со извртување и рачен управувач, автомобили можат да се движат низ патеката но и да ја потикнат имагинација на вашето дете. Сетот вклучува 2 метални автомобили.

   

  – над 3 години

  – паркирање на сите 4 катови

  – Вклучени се и знаците и обележувачите

  – Вклучени се 2 метални автомобилчиња

  – Лифт да ги подига автомобилите до повисоките катови (механички управувано)

  – Перална, ретролна пумпаѕ; сар соmраrtmеntѕ, етс

  – Широка патека од горе до долу

  – Димензии: 71 x 62,5 x 56cm

  1,999.00 ден2,799.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Катна Гаража

  1,999.00 ден2,799.00 ден
 • Тракторче за деца на педали, со приколка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тракторот со приколка и педали за управување е наменет за деца на возраст над 3 години.
  Максинална оптоварливост 50кг.
  Лесен ротирачки систем за управување.
  Стилски и ергономски дизајн.
  Подвижен амортизер.
  Педали на ланец.
  Свирка.
  Производот е погоден за здравјето на децата и не содржи канцерогени материи.
  Димензии: Висина 51 см, Ширина 51 см и Должина 143 см.

  3,890.00 ден4,500.00 ден

продукти