акумулаторска косилка

 • АКУМУЛАТОРСКА КОСИЛКА Iskra IX-LM36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 3700 вртежи во минута
  • Максимална ширина на сечењето: 370 mm
  • Прилагодлива висина на сечење: 25-75 mm
  • 5 позиции за прилагодување на висината (централно)
  • Волумен на корпа за трева: 35L
  • Време на траење: 35-40 мин
  • Димензии на пакувањето (во мм): 750 (L) x 450 (W) x 400 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  11,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКА КОСИЛКА Iskra IX-LM36

  11,999.00 ден12,999.00 ден

продукти