акумулаторска пила

 • АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ Iskra IX-EC36

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА

  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута
  • Должина на мечот: 406 mm (16 ”)
  • Брзина на ланец: 21m / s
  • Чекор на ланец: 9.525 mm (3/8)
  • Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 ”)
  • Капацитет на резервоарот за масло: 75 ml
  • Двојно безбедносно сопирање
  • Автоматско подмачкување на ланецот
  • Време на траење: 30-35 мин

  • 24 месеци гаранција

  9,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКА ПИЛА СО ЛАНЕЦ Iskra IX-EC36

  9,999.00 ден12,999.00 ден

продукти