акумулаторски повеќенаменски тример

 • АКУМУЛАТОРСКИ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ТРИМЕР Iskra IX-MT36A

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина во празно: 7500 вртежи во минута
  • Време на траење: 30-35 мин

  • Додатоци:
  • Продолжеток глава со конец
  – Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
  • Продолжеток глава со метално сечило
  – Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
  • Продолжеток – пила за гранки
  – Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 “)
  – Чекор наланец: 9.525 mm (3/8 “)
  – Должина на мечот: 203 мм (8 “)
  • Продолжеток – ножица за жива ограда
  – Должина на сечење: 400 мм

  • 24 месеци гаранција

  14,999.00 ден16,999.00 ден

продукти