Baterija

 • Li-ON батерија Iskra SF8M12508

  Продава: KRUSEL

  • Напон: 36V
  • Капацитет: 4,0 Ах
  • Трифазен приказ на статусот на полнење
  • Компатибилен со сите алатки за градинарски градини Искра X-Cross
  • Време на полнење: 2,5 ч
  • Полначот е исто така достапен одделно
  • Оваа батерија е компатибилна со полначот:
  Искра X-Cross Garden 36V SF8M203-01

  • Димензии на пакувањето (во мм): 95 (L) x 85 (W) x 150 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 12 месеци гаранција

  6,999.00 ден7,500.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Li-ON батерија Iskra SF8M12508

  6,999.00 ден7,500.00 ден

продукти