деца

 • Детски базен

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Детски базен со димензии 152х43см.

  1,299.00 ден1,499.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Детски базен

  1,299.00 ден1,499.00 ден
 • Маска за нуркање за деца над 3 години

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Маска за нуркање за деца над 3 години.

  459.00 ден499.00 ден
 • Гумена бокс фигура

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Гумена бокс фигура за дена. Наменета за деца над 3 години.

  259.00 ден299.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Гумена бокс фигура

  259.00 ден299.00 ден
 • Тракторче за деца на педали, со приколка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тракторот со приколка и педали за управување е наменет за деца на возраст над 3 години.
  Максинална оптоварливост 50кг.
  Лесен ротирачки систем за управување.
  Стилски и ергономски дизајн.
  Подвижен амортизер.
  Педали на ланец.
  Свирка.
  Производот е погоден за здравјето на децата и не содржи канцерогени материи.
  Димензии: Висина 51 см, Ширина 51 см и Должина 143 см.

  3,890.00 ден4,500.00 ден
 • Трактор со педали за управување

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тракторот со педали за управување е наменет за деца на возраст над 3 години.
  Максинална оптоварливост 50кг.
  Лесен ротирачки систем за управување.
  Стилски и ергономски дизајн.
  Димензии: 51cm x 95cm x 49cm.

  2,150.00 ден3,290.00 ден
 • Лизгалка со лулашка и кош

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Овој сет од лизгалка, лулашка и кош е наменет за деца на возраст над 1 година.
  Максимална тежина: 50 кг.
  Сетот содржи кош и топка.
  Лулашката е со закопчување, безбедна за детето.
  Сетот има тестирано јаже.
  Сетот е забавен и безбеден.
  Сетот е наменет за игра на повеќе деца.
  Лесен е за поставување.
  Сетот е изработен од суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Сетот е наменет за надворешна и внатрешна употреба.
  Димензии: Висина: 127 см, Должина: 193 см и Ширина: 173.5 см.

  11,900.00 ден17,940.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Лизгалка со лулашка и кош

  11,900.00 ден17,940.00 ден
 • Дино сет – Лизгалка со лулашка 2 во 1

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Овој Дино сет – Лизгалка со лулашка 2 во 1 е наменет за деца на возраст над 1 година.
  Максимална тежина: 35 кг.
  Систем за нишање.
  Безбедност на заклучување на лулашката.
  Погоден е за повеќе деца да можат да играат во исто време.
  Погоден е за надворешна и внатрешна употреба.
  Лесен е за поставување.
  Тестирано јаже.
  Стилски изглед и ергономски дизајн.
  Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Должина на лизгалка 123 cm.
  Димензии H 84 cm, W 140,5 cm, L 182 cm.

  9,990.00 ден17,940.00 ден
 • Камен куќичка (Повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа камен куќичка е наменета за деца над 3 години.
  Погодна е за внатрешна и надворешна употреба (дома и во двор).
  Може да себере повеќе од едно дете.
  Лесно се монтира.
  Безбедна е за децата, а во исто време и забавна.
  Изработена е од суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Димензии: 151 x 114 x 114.

  4,730.00 ден5,490.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Камен куќичка (Повеќе бои)

  4,730.00 ден5,490.00 ден
 • Количка за кукли „Gabby“

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 3 години и повеќе.
  Ја подобрува физичката координација на детето и помага да се подигне сочувствително и грижливо дете.
  Супер лесна и удобна количка на кукли – совршен подарок за секоја мала дама.
  Сетот вклучува количка за кукли, мека подлога за носење и торба со пелена.
  Рачката е прилагодлива според висината на детето.
  Покривот на количката може да се прилагоди на повеќе позиции.
  Потпирачот за грб се потпира во седечка и лежечка положба.
  Кошницата за складирање може да се користи за складирање на играчки и додатоци.
  Вашето дете може да ја носи својата кукла во мекото креветче.
  Торбата со пелена го придружува вашето мало девојче во сите нејзини авантури.
  Количката за кукли се склопува брзо и лесно во компактна големина за носење и складирање.
  Производот е спакуван во убава кутија за подароци.
  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  2,460.00 ден2,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Количка за кукли „Gabby“

  2,460.00 ден2,999.00 ден
 • Chipolino Дубак 3 во 1 – Lilly (повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Дубакот Lilly 3 во 1 го охрабрува детето да се обиде да ги направи своите први чекори и му помага на детето да го развива баланс и координација. Светлите бои и звуци на таблата со играчки и музички панел ја стимулираат креативноста на детето, развиваат слух и визија.
  Погодно е за деца на возраст од 6+ месеци со тежина до 12 кг.
  Мултифункционален производ со 3 различни начини за употреба.
  Ткаенината на основата лесно се отстранува и може да се користи како дубак.
  Може да се користи како проодувалка со помош на рачките, помагајќи му на детето да ги направи првите чекори.
  Може да се користи како активен центар.
  Може да се користи како лулашка.
  Шарена табла со играчки и музички панел за забава на бебето.
  Таблата со играчки може да се отстрани и да се користи одделно.
  Изработено од фина пластика со висок квалитет.
  Широка основа за подобра стабилност.
  3 висински позиции на седиштето за да одговараат на висината на детето.
  6 стопирачки за да спречи превртување или паѓање од скали.
  4 тркала (предните тркала се ротираат 360 степени).
  Лесно се склопува и компактен е за чување.
  Потребни 2 x AA/1,5V (не се вклучени).
  Произведено според Европски стандард EN 1273, изработено од 100% безбедни материјали.

  5,000.00 ден5,490.00 ден
 • Chipolino Дубак 4 во 1 – Fancy (повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Дубакот Fancy Lux 4 во 1 ги охрабрува обидите на бебето да ги направи своите први чекори и го подобрува неговиот баланс и координација. Боите и звуците на таблата со играчки и музички панел ја стимулираат креативноста на детето и ги развиваат неговите вештини за слух и визија.
  Погодно е за деца на возраст од 6+ месеци со тежина до 12 кг.
  Мултифункционален производ со 4 различни начини за употреба.
  Може да се користи како дубак.
  Може да се користи како лулка.
  Може да се користи како музички центар за активност на бебето.
  Може да се користи како проодувалка со помош на рачката поставена на задинот дел од дубакот. Рачката ќе му помогне и охрабри детето да ги направи првите чекори.
  Шарена табла со играчки и музички панел за нозете се во функција да го забавуваат бебето.
  Музичкиот панел може да се инсталира на 2 различни позиции.
  Седиштето може да ротира на 360 степени.
  Таблата со играчки може да се извади и да се користи одделно.
  Направен од фина пластика со висок квалитет.
  Широка основа за подобра стабилност.
  3 висински позиции на седиштето за да одговараат на висината на детето.
  6 сопирачки за да се спречи превртување или паѓање од скали.
  4 тркала (предните се ротираат 360 степени).
  Лесно се склопува и е компактен за чување.
  Потребни 2 x AA/1,5V батерии (не се вклучени со производот).
  Произведено според Европски стандард EN 1273, изработено од 100% безбедни материјали.

  5,199.00 ден5,559.00 ден
 • Chipolino детски стол за хранење Банди

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа столица е погодна за деца кои можат да седат сами со тежина до 15 кг.
  Прилагодлив потпирач за грб во 3 оклопни позиции.
  Седиштето е прилагодливо за висина во 5 позиции.
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN14988.

  5,660.00 ден5,999.00 ден

продукти