Халогена

 • Iskra IHH-09P Халогена греалка

  Продава: KRUSEL

  Халогена греалката работи со моќност од 1600 W и нуди можност за греење помеѓу четири грејни сили. Се состои од четири моќни греачи и нуди широк спектар на флуктуации. Се карактеризира со повторувачка функција на осцилација и куќиште отпорно на топлина. Исто така обезбедува посебна заштита од преоптоварување.

  1,999.00 ден2,499.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IHH-09P Халогена греалка

  1,999.00 ден2,499.00 ден

продукти