игра за деца

 • Тракторче за деца на педали, со приколка

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тракторот со приколка и педали за управување е наменет за деца на возраст над 3 години.
  Максинална оптоварливост 50кг.
  Лесен ротирачки систем за управување.
  Стилски и ергономски дизајн.
  Подвижен амортизер.
  Педали на ланец.
  Свирка.
  Производот е погоден за здравјето на децата и не содржи канцерогени материи.
  Димензии: Висина 51 см, Ширина 51 см и Должина 143 см.

  3,890.00 ден4,500.00 ден
 • Трактор со педали за управување

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Тракторот со педали за управување е наменет за деца на возраст над 3 години.
  Максинална оптоварливост 50кг.
  Лесен ротирачки систем за управување.
  Стилски и ергономски дизајн.
  Димензии: 51cm x 95cm x 49cm.

  2,150.00 ден3,290.00 ден
 • Лизгалка со лулашка и кош

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Овој сет од лизгалка, лулашка и кош е наменет за деца на возраст над 1 година.
  Максимална тежина: 50 кг.
  Сетот содржи кош и топка.
  Лулашката е со закопчување, безбедна за детето.
  Сетот има тестирано јаже.
  Сетот е забавен и безбеден.
  Сетот е наменет за игра на повеќе деца.
  Лесен е за поставување.
  Сетот е изработен од суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Сетот е наменет за надворешна и внатрешна употреба.
  Димензии: Висина: 127 см, Должина: 193 см и Ширина: 173.5 см.

  11,900.00 ден17,940.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Лизгалка со лулашка и кош

  11,900.00 ден17,940.00 ден
 • Дино сет – Лизгалка со лулашка 2 во 1

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Овој Дино сет – Лизгалка со лулашка 2 во 1 е наменет за деца на возраст над 1 година.
  Максимална тежина: 35 кг.
  Систем за нишање.
  Безбедност на заклучување на лулашката.
  Погоден е за повеќе деца да можат да играат во исто време.
  Погоден е за надворешна и внатрешна употреба.
  Лесен е за поставување.
  Тестирано јаже.
  Стилски изглед и ергономски дизајн.
  Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Должина на лизгалка 123 cm.
  Димензии H 84 cm, W 140,5 cm, L 182 cm.

  9,990.00 ден17,940.00 ден
 • Камен куќичка (Повеќе бои)

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа камен куќичка е наменета за деца над 3 години.
  Погодна е за внатрешна и надворешна употреба (дома и во двор).
  Може да себере повеќе од едно дете.
  Лесно се монтира.
  Безбедна е за децата, а во исто време и забавна.
  Изработена е од суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
  Димензии: 151 x 114 x 114.

  4,730.00 ден5,490.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Камен куќичка (Повеќе бои)

  4,730.00 ден5,490.00 ден
 • Количка за кукли „Emma“

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 3 години и повеќе.
  Ја подобрува физичката координација на детето и помага да се подигне сочувствително и грижливо дете.
  Супер лесна и удобна количка на кукли – совршен подарок за секоја мала дама.
  Сетот вклучува количка за кукли, мека подлога за носење и торба со пелена.
  Рачката е прилагодлива според висината на детето.
  Покривот на количката може да се прилагоди на повеќе позиции.
  Потпирачот за грб се потпира во седечка и лежечка положба.
  Кошницата за складирање може да се користи за складирање на играчки и додатоци.
  Вашето дете може да ја носи својата кукла во мекото креветче.
  Торбата со пелена го придружува вашето мало девојче во сите нејзини авантури.
  Количката за кукли се склопува брзо и лесно во компактна големина за носење и складирање.
  Производот е спакуван во убава кутија за подароци.
  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  1,550.00 ден1,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Количка за кукли „Emma“

  1,550.00 ден1,999.00 ден
 • Количка за кукли „Gabby“

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Оваа играчка е погодна за деца на возраст од 3 години и повеќе.
  Ја подобрува физичката координација на детето и помага да се подигне сочувствително и грижливо дете.
  Супер лесна и удобна количка на кукли – совршен подарок за секоја мала дама.
  Сетот вклучува количка за кукли, мека подлога за носење и торба со пелена.
  Рачката е прилагодлива според висината на детето.
  Покривот на количката може да се прилагоди на повеќе позиции.
  Потпирачот за грб се потпира во седечка и лежечка положба.
  Кошницата за складирање може да се користи за складирање на играчки и додатоци.
  Вашето дете може да ја носи својата кукла во мекото креветче.
  Торбата со пелена го придружува вашето мало девојче во сите нејзини авантури.
  Количката за кукли се склопува брзо и лесно во компактна големина за носење и складирање.
  Производот е спакуван во убава кутија за подароци.
  Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.

  2,460.00 ден2,999.00 ден
  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Количка за кукли „Gabby“

  2,460.00 ден2,999.00 ден
 • Chipolino Бебешка подлога за гимнастика – Multicolor

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Погодно за новороденчиња на возраст до 6 месеци.
  Опремено со играчки.
  Стимулира физички развој кај бебињата.
  Направено од 100% безбеден материјал.

  2,210.00 ден2,490.00 ден
 • Fischer-Price Трамболина замок 200х170х152 см

  Продава: АНДРЕЈ КОМПАНИ

  Целата трамболина е готова за 120 секунди.
  Издржливост до 115 кг.
  Наменета е за деца над 3 години.
  Располага со компресор за да ја одржува надувана цело време.
  Врвен квалитет.
  Димензии: 200х170х152 см

  15,690.00 ден16,690.00 ден

продукти