Калорифер

 • Iskra IFH 06P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции со моќност од 1000 W и моќност од 2000 W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,490.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 06P Калорифер

  999.00 ден1,490.00 ден
 • Iskra IFH 105P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топлиот и жешкиот воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. На калорифер има удобна рачка за носење која овозможува лесен транспорт на грејачот од просторијата до просторот каде што е потребен. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  1,399.00 ден1,799.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 105P Калорифер

  1,399.00 ден1,799.00 ден
 • Iskra IFH 03P Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладен, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување.
  Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,399.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH 03P Калорифер

  999.00 ден1,399.00 ден
 • Iskra IFH01AKTP Калорифер

  Продава: KRUSEL

  Калориферот има две различни оперативни опции, имено моќност од 1000W и моќност од 2000W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладен, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

  999.00 ден1,399.00 ден
  Продава: KRUSEL

  Iskra IFH01AKTP Калорифер

  999.00 ден1,399.00 ден

продукти