stickers

 • Cool Squares

  Продава: Decal

  Разиграј го твојот лаптоп со ова супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

  Коцка : 6,5 x 6,5cm
  Правоаголник: 4,5 x 6,5cm.

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Cool Squares

  300.00 ден400.00 ден
 • Happy

  Продава: Decal

  Разиграј го твојот лаптоп со овоа супер кул стикер пакување од 4 стикери со димензии:

  Today : 6,2 x 6,6cm
  Relax : 4,6 x 6,6cm
  Vibes : 6,3 x 5,7cm
  Sloth : 5,3 x 8,4 cm

  • Сјајна фолија
  • Материјал од висок квалитет
  • Лесно за аплицирање
  • Се аплицира на чиста и мазна површина
  • Долготрајно и водоотпорно
  300.00 ден400.00 ден
  Продава: Decal

  Happy

  300.00 ден400.00 ден

продукти