тример

 • АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР

  Продава: KRUSEL

  АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
  • Напон: 36V
  • Електричен мотор без четки
  • Брзина на мирување: 7500 вртежи во минута
  • Продолжена навојна глава
  – Макс. дијаметар на навој: Ø 1,6 мм
  – Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
  • Продолжено со метално сечило
  – Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
  • Рачка од гума
  • Време на траење: 30-35 мин
  • Димензии на пакувањето (во мм): 1020 (L) x 345 (W) x 205 (H)
  • Нето тежина: кг
  • Бруто тежина: кг

  • 24 месеци гаранција

  11,999.00 ден12,999.00 ден
  Продава: KRUSEL

  АКУМУЛАТОРСКИ ТРИМЕР

  11,999.00 ден12,999.00 ден

продукти