Машки часовник Ferrucci FC 11711TK.03

3,400.00ден

In stock

дијаметар: 36-40 mm

водоотпорен до: 3 ATM

боја на каишка: кафеава

гаранција: 24 месеци

материјал на куќиште: метал

боја на куќиште: бронза

механзам: Quartz

стакло: Mineral

3,400.00ден

Main Menu

Машки часовник Ferrucci FC 11711TK.03