Агол БРИСЕЛ

58,500.00 ден64,990.00 ден (-10%)

На залиха

Димензии : 315 x 265 , Со механизам за спиенe

Информации за продавницата

  • Име на продавница: Мебел 11ти Септември - 2006
  • Продавница: 11ти Септември - 2006 11ти Септември - 2006
  • Адреса: Индустриска Зона ВАСИЛЕВО
    с. Василево
    Струмица
    2400
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти