Агол ЛУЦИЈА

76,900.00 ден84,900.00 ден (-9%)

На залиха

Елегантната Аголна Гарнитура е составена со квалитетно силиконско полнење за поголема удобност.

Категорија: Таг:

Димензии : 290×260

Информации за продавницата

  • Име на продавница: Мебел 11ти Септември - 2006
  • Продавница: 11ти Септември - 2006 11ти Септември - 2006
  • Адреса: Индустриска Зона ВАСИЛЕВО
    с. Василево
    Струмица
    2400
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти