АКУМУЛАТОРСКИ ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ТРИМЕР Iskra IX-MT36A

14,999.00 ден16,999.00 ден (-12%)

На залиха

АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА
• Напон: 36V
• Електричен мотор без четки
• Брзина во празно: 7500 вртежи во минута
• Време на траење: 30-35 мин

• Додатоци:
• Продолжеток глава со конец
– Дијаметар за сечење: Ø 300 mm
• Продолжеток глава со метално сечило
– Дијаметар на сечилото: 5 255 mm
• Продолжеток – пила за гранки
– Дебелина на членот на ланецот: 1,3 мм (0,050 “)
– Чекор наланец: 9.525 mm (3/8 “)
– Должина на мечот: 203 мм (8 “)
• Продолжеток – ножица за жива ограда
– Должина на сечење: 400 мм

• 24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти