Базен со прозор 488х122 см

41,690.00 ден43,690.00 ден (-5%)

Нема на залиха

Овој базен е доволно голем за Вас, Вашите деца и нивните пријатели да уживаат.
Не ви треба странична поддршка, така што поставувањето е брзо и лесно, а базенот стабилен.
Употребен е материјалот Tritech слој на висококвалитетна полиестерска мрежа, поврзана помеѓу два слоја на силен ПВЦ), за да се изградат страничните ѕидови, обезбедувајќи издржливост за многу лета што доаѓаат.
Системот Seal & Lock обезбедува сигурна врска со цевките.
За да бидете сигурни дека базенот останува чист и безбеден за Вашето семејство направен е антимикробен филтер со системот ChemConnect за да се бори со растот на мувлата и алгите, истовремено одржувајќи ги соодветните нивоа на хлор.
Димензии: 488х122 см 488х122 см
Воден капацитет (90 % ,4 19,480L
Лесно поставување.
Странични sидови од ПВЦ и полиестер.
Вграден вентил за одвод со поврзување на црево (вклучен адаптер за одвод на водата).
Метални рамки отпорни на корозија.
Seal & Lock систем за безбедност на цевките.
Располага со пумпа за филтрирање и површинско чистење на остатоците.
Кружниот облик на базенот обезбедува лесна инсталација и висока стабилност.
Има 4 вградени прозорчиња.
Подлога со прит кој овозможува уникатен и реалистички изглед на винилни плочи.
Anti-microbial филтер спречува да растат алги, мувла и други микробиолошки бактерии.
ChemConnect диспензерот одржува и обезбедува чиста, здрава вода во базен.
Диспензерот обезбедува стабилно ниво на хлор потребен за соодветна хемиска рамнотежа.

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


 

Правилник за Испорака

Бесплатна испорака за нарачки над 1500 ден.

Информации за продавницата

  • Име на продавница: АНДРЕЈ КОМПАНИ
  • Продавница: Andrej Kompani
  • Адреса: Штип
    Северна Македонија
    2000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти