Chipolino Велосипед – Max Bike (Повеќе бои)

2,900.00 ден3,499.00 ден (-17%)

На залиха

Овој производ е наменет за деца над 3 години со тежина до 25 кг.
Помошните тркалца се вадат.
Тркалата се 10″.
Има можност за прилагодување на висината на седиштето.
Педалите може да се отстранат и производот да се користи како велосипед.
Производот го стимулира физичкиот развој на детето уште од рана возраст.
Производот развива чувство на рамнотежа и го олеснува преминот кон стандарден велосипед.

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


 

Правилник за Испорака

Бесплатна испорака за нарачки над 1500 ден.

Информации за продавницата

  • Име на продавница: АНДРЕЈ КОМПАНИ
  • Продавница: Andrej Kompani
  • Адреса: Штип
    Северна Македонија
    2000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти