HB BODY DEFEND AIR

250.00 ден270.00 ден (-7%)

На залиха

СОДРЖИ 70% ИСОПРОПИЛ АЛКОХОЛ
ГИ ЧИСТИ И ДЕЗИНФИЦИРА ПОВРШИНИТЕ
СЕ КОРИСТИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА ВО АВТОМОБИЛ: РАЧКИ, ВОЛАН, МЕНУВАЧ, КОЖА И ТЕКСТИЛ
СЕ КОРИСТИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, КАНЦЕЛАРИСКА ОПРЕМА, АЛАТ, МЕБЕЛ, КОЛИЧКИ ВО МАРКЕТ И ДРУГ).
СО ОСВЕЖИТЕЛНА ОВОШНА АРОМА

Категорија:

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Има Попуст
  • Продавница: Има Попуст
  • Адреса: Т. Ц. СУМА
    Kumanovo
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти