Iskra 180S Батериска штрафилица дупчалка во куфер со 2 батерии

5,999.00 ден7,999.00 ден (-25%)

На залиха

ML 180S Бат. Дупчалка во куфер со 2 батерии LED светилка,индикатор на состојба на батеријата, самозатезна глава

Карактеристики

– напон: 18V две батерии

– моќност: 2xLi-ion батерија(1,5ah)

– 1.Ниво: 0-400 мин.

– 2.Ниво: 0-1500 мин.

– степен на вртежен момент: 21+1

– вртежен момент: 23 Nm

– LED светилка,индикатор на состојба на батеријата, самозатезна глава

– капацитет на дупчење: 18mm (дрво) 7mm (метал) 6 х сврдли и 6 x додатоци за штрафови

– 24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти