Iskra FH 08 Kалорифер

999.00 ден1,499.00 ден (-33%)

На залиха

Калориферот има две различни оперативни опции со моќност од 1000 W и моќност од 2000 W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

Категорија:

Карактеристики:

• Напон: 220V-240V~50/60Hz

• Моќност: 2000W

• 2 јачини: 1000W – 2000W

• 3 функции на дување: ладно, топло, жешко

• Функција за одржување на топлина

• Заштита од прегревање

• Заштита од превртување

• Термостат

• Индикатор

• Должина на кабел: 1,5m

• Димензии на пак (mm): 265 (D) x 130 (Š) x 285 (V)

• Нето тежина: 0,9 kg

• 24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти