Iskra GBS1500 Дигитална вага за телесна тежина

999.00 ден1,299.00 ден (-23%)

На залиха

Транспарентна вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј

Карактеристики:

 

• 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.

• 5 mm дебелина на калено стакло

• Осветлен LCD дисплеј

• Копче за промена на мерни единици (kg. lbs.)

• Уклучување на допир

• Автоматско исклучување

• Гуени ногарки против лизгање

• Индикатор за преоптеретување и батерија

• Работи на 2 CR2032 батерии кои се вклучени во пакувањето

• Димензија 300 x 300 mm

• 24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти