Iskra GBS1500-Sq Дигитална вага за телесна тежина

1,199.00 ден1,390.00 ден (-14%)

На залиха

Дигитална вага за телесна тежина од цврсто стакло, со осветлен дисплеј, уклучување на допир
и автоматско исклучување

Карактеристики:

 

• Шарена вага за телесна тежина, од цврсто стакло, со осветлен дисплеј.

• 150 kg максимално оптеретување, со точност до 100 gr.

• 5 mm дебелина на калено стакло

• Осветлен LCD дисплеј

• Копче за промена на мерни единици (kg. lbs.)

• Уклучување на допир

• Автоматско исклучување

• Гуени ногарки против лизгање

• Индикатор за преоптеретување и батерија

• Работи на 2 CR2032 батерии кои се вклучени во пакувањето

• Димензија 300 x 300 mm

• 24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти