Iskra IFH 06P Калорифер

999.00 ден1,490.00 ден (-33%)

Нема на залиха

Калориферот има две различни оперативни опции со моќност од 1000 W и моќност од 2000 W. Се одликува со три функции кои го испуштаат ладниот, топол и жежок воздух. Калориферот е способен за автоматско одржување на температурата, а заради сигурност, тоа е обезбедено со заштита од прегревање и заштита од преоптоварување. Термостатот овозможува контрола и информации за моменталната температура и работата на разменувачот на топлина.

SKU: IFH 06P Категорија: Таг:

Карактеристики:

Напон: 220V-240V ~ 50 / 60Hz
Моќност: 2000W
моќ 1: 1000W / моќ 2: 2000W
3 функции на дува: ладно, топло, жешко
Автоматско зачувување на топлина
Заштита од топлина: автоматски
Безбедност: заштита од прегревање
Термостат: Да
24 месеци гаранција

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: Krusel Online Store
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти