КЛИЗНА ШИПКА 3/1 КОМПЛЕТ DELTA ST90-530

1,200.00 ден

На залиха

Клизна шипка 3/1 комплет DELTA ST90-530.
Производот доаѓа спакуван во оригинална брендирана кутија.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти