КЛИЗНА ШИПКА 3/1 КОМПЛЕТ ELITE ST90-410

1,050.00 ден1,250.00 ден (-16%)

На залиха

Клизна шипка 3/1 комплет ELITE ST90-410

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти