КЛИЗНА ШИПКА ХРОМ 3/1 КОМПЛЕТ TESLA ST100-700

1,598.00 ден

На залиха

Клизна шипка ХРОМ 3/1 комплет TESLA ST100-700
Цената шипка е хромирана и спакувана во брендирана кутија

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти