Laica Bi-Flux F2M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 2)

749.00 ден799.00 ден (-6%)

На залиха

5 фази на филтрација
Пре-филтрација – отстранува поголеми честички во водата
Ионска смеса – ги отстранува субстанците како тешки метали (олово, бакар, цинк, железо, и сл.)
Активен карбон – ги отстранува пестицидите и хлорот со активна реакција
Ситен филтер – спречува испуштање на додатни честички
Пост-филтер – за финална филтрација

Го подобрува квалитетот на водата, и ја прочистува од СИТЕ честички.

Рок на траење – неограничен
Рок на употреба – 2 месеци, или 150 – 200 lit. вода

Категорија:

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: KRUSEL
  • Продавница: KRUSEL
  • Адреса: Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти