Ласерско исечена декорација: “Був”

120.00ден138.00ден (-13%)

На Нарачка(во позадина)

Ласерско исечена декорација: “Був”

Димензија на испис:

120.00ден138.00ден (-13%)

Опис

Ласерско исечена декорација: “Був”, изработена од шпер плоча.

Се употребува за декорација на торти, роденденски прослави и подароци.

Main Menu

Ласерско исечена декорација: “Був”

120.00ден138.00ден (-13%)