Ласерско исечена декорација: “Був”

160.00ден184.00ден (-13%)

In stock

Ласерско исечена декорација: “Був”

Димензија на испис:

160.00ден184.00ден (-13%)

Опис

Ласерско исечена декорација: “Був”, изработена од од бел фарбан лесонит.

Се употребува за декорација на торти, роденденски прослави и подароци.

Main Menu

Ласерско исечена декорација: “Був”

160.00ден184.00ден (-13%)

Додај во кошнишка