Ласерско исечена декорација: “Ќе ни биде чест да бидете наши Кумови!”

120.00ден138.00ден (-13%)

In stock

Ласерско исечена и изгравирана декорација: “Ќе ни биде чест да бидете наши Кумови!”

Димензија на испис:

Димензија на испис + стапче:

120.00ден138.00ден (-13%)

Опис

Ласерско исечена и изгравирана декорација: “Ќе ни биде чест да бидете наши Кумови!”, изработена од од бел фарбан лесонит.

Се употребува за декорација на торти, роденденски прослави и подароци.

Main Menu

Ласерско исечена декорација: “Ќе ни биде чест да бидете наши Кумови!”

120.00ден138.00ден (-13%)

Додај во кошнишка