Ласерско исечена декорација: “Среќна Годишнина”

70.00ден80.00ден (-13%)

In stock

Ласерско исечена декорација: “Среќна Годишнина”

Димензија на испис:

70.00ден80.00ден (-13%)

Опис

Ласерско исечена декорација: “Среќна Годишнина”, изработена од шпер плоча.

Се употребува за декорација на торти, роденденски прослави и подароци.

Main Menu

Ласерско исечена декорација: "Среќна Годишнина"

70.00ден80.00ден (-13%)

Додај во кошнишка