Ласерско исечена декорација: “Среќна Матура”

Нема на залиха

Ласерско исечена декорација: “Среќна Матура”

Димензија на испис:

This product is currently out of stock and unavailable.

Опис

Ласерско исечена декорација: “Среќна Матура”, изработена од шпер плоча.

Се употребува за декорација на торти, роденденски прослави и подароци.

Main Menu

Ласерско исечена декорација: "Среќна Матура"