Лизгалка со лулашка и кош

11,900.00 ден17,940.00 ден (-34%)

На залиха

Овој сет од лизгалка, лулашка и кош е наменет за деца на возраст над 1 година.
Максимална тежина: 50 кг.
Сетот содржи кош и топка.
Лулашката е со закопчување, безбедна за детето.
Сетот има тестирано јаже.
Сетот е забавен и безбеден.
Сетот е наменет за игра на повеќе деца.
Лесен е за поставување.
Сетот е изработен од суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
Сетот е наменет за надворешна и внатрешна употреба.
Димензии: Висина: 127 см, Должина: 193 см и Ширина: 173.5 см.

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


 

Правилник за Испорака

Бесплатна испорака за нарачки над 1500 ден.

Информации за продавницата

  • Име на продавница: АНДРЕЈ КОМПАНИ
  • Продавница: Andrej Kompani
  • Адреса: Штип
    Северна Македонија
    2000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти