Manhattan автоматски молив за усни X-treme Last

235.00 ден

Автоматски молив за усни X-Treme на Менхетен секогаш е подготвен да ви помогне каде и да сте. Без острење, благодарение на неговата мека текстура, многу е лесен за нанесување, овозможува трајна контура на усните.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Таг:

Автоматски молив за усни X-Treme на Менхетен секогаш е подготвен да ви помогне каде и да сте. Без острење, благодарение на неговата мека текстура, многу е лесен за нанесување, овозможува трајна контура на усните. За да направите совршена контура на усните,
започнете да аплицирате од аголот на усната до центарот, потоа од другиот агол повторно кон центарот на усните.
За подолготраен ефект и позаситена боја, по користење на моливот, нанесете сјај или кармин на Менхетен.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Дополнителни Информации

Нијанса

44N, 45M, 46N, 58M, 57N, 59G, 56S, 59Y

Информации за продавницата

  • Име на продавница: Декоратива Класик
  • Продавница: Dekorativa
  • Адреса: В. Мачуковски 5, л. 4 и 5, 1000 Скопје
    Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти