Manhattan маскара No End Intense Black

410.00 ден

На залиха

Маскара со исклучително интензивна црна боја. Со само една апликација, се постигнува ефект што во спротивно се постигнува само со повеќекратна апликација. За бескрајно долги трепки и за врвен волумен.

Категорија: Таг:

Маскара со исклучително интензивна црна боја. Со само една апликација, се постигнува ефект што во спротивно се постигнува само со повеќекратна апликација. За бескрајно долги трепки и за врвен волумен.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Декоратива Класик
  • Продавница: Dekorativa
  • Адреса: В. Мачуковски 5, л. 4 и 5, 1000 Скопје
    Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти