Manhattan туш за очи Eyemazing Liner

500.00 ден

Мистичност за твоите очи! Туш за очи за фино исцртување со исклучително долготрајна боја која не се замачкува и лесно се нанесува.
Manhattan Eyemazing Liner е лесен за нанесување, благодарение на апликаторот кој ви овозможува лесно исцртување. Има исклучително долготрајна боја која не се размачкува. Ако сте почетник во примената на туш за очи, овој тип е идеална и лесна опција за вас. Дерматолошки тестиран.

Исчисти
SKU: N/A Категорија: Таг:

Мистичност за твоите очи!
Manhattan Eyemazing Liner е лесен за нанесување, благодарение на апликаторот кој ви овозможува лесно исцртување. Има исклучително долготрајна боја која не се размачкува. Ако сте почетник во примената на туш за очи, овој тип е идеална и лесна опција за вас. Дерматолошки тестиран.
Начин на употреба:
Наведнете ја главата малку наназад и подзатворете го окото.
Со едната рака малку истегнете го очниот капак.
Започнете со нанесување од средината на очниот капак, следејќи ја линијата за трепките, колку што е можно поблиску до трепките.
Потоа, вратете се на средина на линијата што ја нацртавте и продолжете со лесни движења кон солзниот канал. Ако сакате драматичен ефект, повторете за линијата неколку пати. Почекајте кратко да се исуши нанесениот туш пред да ги отворите очите.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Дополнителни Информации

Нијанса

1010N, 77L, 69U, 87T

Информации за продавницата

  • Име на продавница: Декоратива Класик
  • Продавница: Dekorativa
  • Адреса: В. Мачуковски 5, л. 4 и 5, 1000 Скопје
    Скопје
    Северна Македонија
    1000
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти