Моноблок комплет со бакелитен капак и механзиам – STAR

8,250.00 ден9,700.00 ден (-15%)

На залиха

Моделот е BACK TO WALL
Бренд : DuraBagno – Турција

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти