Перница полнета со 100 % силиконски топчиња (1000 грама)

370.00 ден480.00 ден (-23%)

На залиха

Бела антиалергиска перница полнета со 100 % силиконски топчиња и тежина од 1000 грама.

Бела антиалергиска перница полнета со 100% силиконски топчиња со тежина од 1000 грама.

Перницата има навлака штепувана со микрофибер платно, од една страна со патент.

Македонски производ.

Димензии: 70 × 50 см.

Спремно за испорака во 3-5 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: DIZAJN TEKS
  • Продавница: Dizajn Teks
  • Адреса: Куманово
    Северна Македонија
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти