Трпезариски сет СБ

38,000.00 ден43,100.00 ден (-12%)

На залиха

Трпезариска маса + 6 столови
Трпезариска маса е изработена од дрвени ногарки со медијапан мат плотна.
Димензии 160 х 90 + 40 цм
Столот е изработен со дрвени ногарки и водоотпорен материјал.
Димензии
Висина – 101 цм
Ширина – 48 цм
Длабочина – 43 цм

Информации за продавницата

  • Име на продавница: Мебел 11ти Септември - 2006
  • Продавница: 11ти Септември - 2006 11ти Септември - 2006
  • Адреса: Индустриска Зона ВАСИЛЕВО
    с. Василево
    Струмица
    2400
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти