Туш када за параван 100×100 – овална

5,400.00 ден

На залиха

Туш када 100×100 – коцка
Моделот е со висина 20 cm
НАПОМЕНА : Доаѓа комплет со сифон за самата када
Моделот е произведен од најквалитет акрил со 2 годишна гаранција.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти