ТУШ ПАНЕЛ HM – 100

8,500.00 ден10,000.00 ден (-15%)

Нема на залиха

ХРОМИРАН ТУШ ПАНЕЛ ВО БЕЛА БОЈА

ТУШ ПАНЕЛОТ ДОАЃА КОМПЛЕТ СО ТУШ РАЧКА, ТУШ ЦРЕВО И СИТЕ ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА ИСТИОТ. ПАНЕЛОТ Е ПРОИЗВЕДЕН ВО ТУРЦИЈА СО 5 ГОДИШНА ГАРАНЦИЈА.

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти