Туш ПАРАВАН 100 x 100 со 4mm калено прозирно стакло

6,500.00 ден

На залиха

Туш ПАРАВАН 100 x 100 со 4mm калено прозирно стакло
Моделот е со висина 190 cm
НАПОМЕНА : Моделот е БЕЗ КАДА
Моделот е со мат хромирана лајсна

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти