ТУШ РАЧКА СО ЦРЕВО И ДРЖАЧ DORA MT30-340

450.00 ден500.00 ден (-10%)

На залиха

DORA MT30-340
Туш рачка комплет со туш црево и држач за туш

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти