Туш сет BLACK/GOLD TPSK – 715GB

4,600.00 ден5,500.00 ден (-16%)

На залиха

Туш сет BLACK/GOLD TPSK – 715GB
Сетот е со 2 функции. Произведен е комплет од хромиран материјал и е комплет со туш црево и туш рачка

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти