ТУШ СЕТ ХРОМ COSTA TPSK-691

3,300.00 ден4,000.00 ден (-18%)

На залиха

Туш сет хром COSTA TPSK-691
Туш сетот е со 2 функции и е комплет хромиран. Сетот доаѓа комплет со туш црево и туш рачка .

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти