ТУШ СЕТ HYBRID TPS-715

2,800.00 ден3,500.00 ден (-20%)

На залиха

Туш сет HYBRID TPS-715
Сетот доаѓа комплет со туш рачка и туш црево

Спремно за испорака во 1 - 3 работни дена од Северна Македонија


Информации за продавницата

  • Име на продавница: Водомонт Буѓо
  • Продавница: ВОДОМОНТ БУЃО
  • Адреса: Илинденска бб
    Куманово
    Северен
    1300
  • Не е пронајдена ниедна оценка за производот

продукти